In Stock

Instant Care Serum

349,00 kr.

 

  • Ansigtsserum, 30 ml
  • Et unikt serum til alle hudtyper og flere formål.
  • Mod ældningstegn, udfordret hud, insektstik og som øjencreme, halscreme m.m.
  • Øjeblikkeligt opstrammende, anti-aging, fugt-boostende, beskyttende, regenererende
  • Økologisk og vegansk.
  • Ingredienser af naturlig oprindelse: 97 %. Økologisk andel af plantemateriale: 99 %
  • Nomineret Årets Danske Produkt ved Danish Beauty Award 2012.
  • Nomineret Årets Hudpleje Produkt af Helsekost branchen 2017.
Varenummer (SKU): 12055 Kategori:

Beskrivelse


Dette unikke serum er Zinobels mest efterspurgte produkt. 

Et produkt, der skal prøves!


Det tilfører koncentrerede reparations- og næringsstoffer til huden i form af hyaluronsyre, beta-glucan, vindruekerneekstrakt og stabilt vitamin C i base af økologisk Aloe Vera.

Disse ingredienser, med meget høj grad af synergi, beskytter huden mod nedbrydning og stimulerer samtidig de regenererende processer.

 

Produktet har en mørk farve, der forsvinder straks efter påføring, ved brug af rette mængde.
Farven skyldes det høje niveau af vindruekerneekstrakt.

 

 

ANVENDELSE OG HUDTYPE

Produktet er drøjt og meget aktivt.
Det kan anvendes til alle hudtyper.


Der anvendes kun ganske lidt pr. påførsel, specielt i starten,  – mængde på størrelse med en lille ært. Huden skal lige have lov at vænne sig til noget, der er så aktivt.  Nogle vil opleve en svag og kortvarig rødme ved opstart. Det er helt normalt, fordi det sætter så meget gang i gode processer. Men sker det, anbefales det at bruge mindre, og evt. kun hver anden dag i den første tid.

 

Dette serum anvendes som udgangspunkt kun én gang i døgnet. Man får lidt mere ud af det, hvis det anvendes til natten. Til gengæld er følelsen om morgenen særdeles behagelig, – stimulerende og opstrammende.

 

For ekstra anti-aging effekt:
Efter mild afrensning af ansigtet. Lad serum sidde ca. 1 minut og påfør derefter Day no. 1, Night no. 1 eller Intense Repair Oil.


Instant Care Serum indeholder ikke fedtstof. Det er derfor vigtigt at det, især til anti-aging formål, ledsages af vores cremer og/eller ansigtsolie.
 

Som øjencreme:
Ved hævelser, poser og trætte øjne. Dup et tyndt lag på huden omkring øjnene og mærk straks en behagelig kølende effekt og derefter en opstramning. Må gerne komme helt tæt på øjnene.
Efterfølges af et tyndt lag Day. No. 1, dagcreme.

 

Som halscreme:
Halsen udsættes for sol forurening og øvrige vejrlig ligesom ansigtet, og er dermed et af de områder, hvor ældningstegn har tendens til at vise sig først.
Halshuden er desuden et område med lavt fedtstofindhold, hvorfor den heller ikke optager så meget fedtstof. 

Derfor er Instant Care Serum perfekt til halsen, – uden fedtstof og med sit høje indhold af beskyttende og regenererende ingredienser. Efterfølges dog gerne af et tyndt lag af en af Zinobels olier eller cremer.

 

Ved uren hud:
Dup serummet på de udsatte områder, 1-2 gange dagligt, og efter rensning med Organic Boost Deep & Gentle Foaming Cleanser. Der følges op med et tyndt lag Day no. 1, så hudens fedstof forbliver i balance.

Der kan opnås fine resultater med denne behandling. Dog kan der ikke  garanteres for 100% virkning, da acne kan være genetisk og hormonelt bestemt og i disse tilfælde kan problemet ikke løses tilstrækkeligt udvortes fra.

 

Ved sensitiv og anden udfordret hud:
Start op med ganske, ganske lidt, og øg derefter mængden til max. en lille ært størrelse til ansigtet.
Serummet har også en beroligende virkning på huden.

 

Ved solskoldning:
Dette serum er også perfekt som After Sun Rebuilt. Med sin specielle sammensætning hjælper det solskadet hud bedst muligt til at hele op (men undgå så vidt overhovedet muligt solskoldning!).


Ved insektstik:
Dæmper hurtigt ubehag, efter påføring på insektstik. Anvend ganske lidt på ren hud. Kan evt. gentages.

 

INGREDIENSER OG VIRKNING

Der er 4 hoved aktive ingredienser i Instant Care Serum. De optræder i en form, der giver maksimal synergi. D.v.s. de forstærker optagelsen og virkningen af hinanden.

 

Det drejer sig om høj koncentration af hydrolyseret hyaluronsyre, magnesiumbundet beta-glucan fra gær, vindruekerneekstrakt og stabilt vitamin C. Disse ligger i en base af næringsrig økologisk Aloe Vera.

 

Ingredienserne har tilsammen en virkning, der er med til at beskytte huden og forbedre dens kvalitet. De virker både beroligende og stimulerende, fugtbevarende, forebyggende og hæmmende mod fine linjer og beskytter mod angreb fra frie radikaler, der målretter sig mod ødelæggelse af kollagen, elastin, hyaluronsyre m.fl.

 

 

Se detaljer om hver enkelt ingrediens her 

 

 

Ikke tilsat kunstige farvestoffer, animalske produkter, mikroplast eller en lang række andre stoffer som vi finder uønskede. Eneste dufttilsætning er naturidentisk vanillin uden kendte allergener.

 

Se mere om dufte og allergi her

 

Se mere om fravalgte stoffer her

 

INCI:
Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Aqua, Carbomer, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Vitis Vinifera Seed Extract, Magnesium Carboxymethyl Beta-Glucan, Sodium Ascorbyl Phosphate, Methyl Glucech – 20, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum# = Vanillin#

 

* = 100% økologisk dyrkede ingredienser

# =  Naturidentisk og uden kendte allergener

Yderligere information

Vægt 0,075 kg