OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL – FAQ

Hvad er det, der gør Zinobels ansigts produkter specielt gode for huden?

 

De har et meget højt og bredspektret niveau af antioxidanter og fedtstoffer fra de forskellige planteolier med hyben i spidsen og høje koncentrationer af meget aktive specielingredienser herunder vitaminer, hyaluronsyre, peptider, vindruekerneekstrakt og ikke mindst det helt særlige magnesiumbundne beta-glucan fra gær. Det er stoffer, der er nøje udvalgt til at arbejde sammen i synergi og dermed fremme optagelsen og virkningen af hinanden til gavn for alle parametre i huden.

Næsten 100% af planteingredienserne er desuden økologiske, og det betyder bl.a. at man slipper for at påføre sig rester af sprøjtemidler.

 

 

Hvad mener I med anti-aging?

 

Med anti-agning mener vi, at man ved at pleje sin hud godt med seriøst god hudpleje, kan medvirke til at   forsinke/udsætte ældningstegn. Hvis man har fået fine linjer og/eller pigmentforandringer i en tidlig alder pga. af ydre påvirkninger, er der mulighed for at rette op på det. Jo ældre man er, jo mere bliver der tale om at forsinke yderligere ældningstegn.

 

 

Kan yngre menneske også bruge produkterne, når det er anti-aging?

 

Ja absolut. Det bedste man kan gøre er at forebygge. Ung hud har som regel brug for mindre mængde end moden hud. Derfor rækker produkterne ekstra langt til ung hud.

 

 

Har Zinobel ikke en solcreme?

 

Nej, desværre ikke. Vi ønsker primært at bruge fysisk/mineralsk solfilter (titanium dioxid eller Zink oxid), da de kemiske solfiltre har det med at blive forbudt eller sat under mistanke for at være skadelige. De fysiske solfiltre er rigtig effektive, men de hvidter mere eller mindre og kan være sværere at smøre ud. D.v.s de er ikke ligeså brugervenlige, som de kemiske. Vi har endnu ikke fundet en formel, der er både brugervenlig og ”ren/grøn” nok til at vi vil optage den i serien. 

I Zinobels dagcremer, er der en lang række ingredienser, der hver især har svagt naturligt solfilter (som ikke er SPF vurderet). Men vi anbefaler, at man altid bruger solcreme med høj SPF, især til ansigtet, når man opholder sig i solen.

 


Hvor meget hyaluronsyre er der i produkterne?

 

Man kan ikke sammenligne mængden af hyaluronsyre i forskellige produkter, uden at kende til alle detaljer (type, størrelse, opløsning mm.) og omregne derefter. Derfor giver det ingen mening at tale om mængde.
I Zinobels dagcremer, natcremer og serum er der meget højt niveau af højkvalitets hyaluronsyre. Op til 50% højere, end hvad leverandøren anbefaler, for at opnå optimal virkning.

 

  

Hvilken slags hyaluronsyre er der i produkterne?

 

Vi anvender hydrolyseret hyaluronsyre. Størrelse 50 kda. Dvs. en optimal størrelse, der er lille nok til at den nemt kan optages i huden, og samtidig stor nok til, at den binder væske godt.



Hvorfor er Zinobels produkter nogle gange tykkere og andre gange tyndere i konsistens?

Vi bruger nøjagtig samme opskrift fra gang til gang. Men planternes indhold kan variere fra høst til høst. Den store mængde af plantemateriale, der er i produkterne, kan derfor arbejde forskelligt sammen og det kan give udsving i farve, duft og konsistens. Virkningen er den samme.

 

 

Kan Zinobel bruges til alle hudtyper?

 

Ja, man bruger blot forskellig mængde, – efter behov.

 

 

Hvordan ved man, hvor meget man skal bruge af et produkt?

 

Man prøver sig frem. I løbet af få dage finder man ud af, hvor meget der skal til. Vi anbefaler at man starter ud med ganske lidt (især serum), for at tilvænne huden, og derefter øger efter behov. Produkterne er meget koncentrerede og derfor drøje.



Min Cleanser lækker i bunden. Og der er hul i bunden. Hvorfor?

 

Dette er noget vi sjældent oplever, – men dog ca. 1 gang om året. Derfor har vi valgt at lægge svaret ud her.  Hvis beholderen lækker i bunden, er det fordi, den har fået et meget hårdt slag. F.eks. fordi man har tabt den på badeværelsegulvet.

Beholderen kan være ødelagt indeni, uden at man kan se de udenpå.

Hvis man taber en glasflaske, ved man ligesom, hvad klokken har slået. 

Men her kan man ikke se det. Det er sådan med airless beholdere, at der er er en ”inderbund” inde i beholderen, som suges op af vakuum, når man trykker på pumpen. For at der ikke skal danne sig modstand, er der et lille hul i yderbunden, hvor der kan komme luft ind. Det gør det muligt at inderbunden kan suges op. Så hullet skal være der, og der er ikke hul op til produktet.

MEN, hvis beholderen får et kraftigt slag, så kan inderbunden rive sig løs og vippe. Og så løber produktet ud af bunden, og der kan ikke længeres dannes det vakuum, der skal til, for at produktet kan pumpes ud af toppen.

Det eneste man så kan gøre er, at opbevare beholderen på hovedet og hælde produktet ud af bunden ved brug. Eller kassere det, desværre.