Zinobel Organic Boost henvender sig til den moderne intelligente forbruger, der vælger hudpleje med fornuften, mere end med følelserne.

 

 

Hvem kan ikke tiltrækkes af dragende dufte og flotte emballager pakket ind lag på lag?, – men som hverken gavner hud eller miljø?

 

 

Hos os er det INGREDIENSERNE, der tæller. Her får du et meget højt indhold af de allerbedste aktive ingredienser for huden.

 

 

De mest aktive ingredienser dufter ikke nødvendigvis dejligt (ligesom effektiv medicin ikke nødvendigvis smager godt), og jo mere der er af dem jo mere kan man ane deres duft, – naturlig duft, som forsvinder i løbet af få minutter efter påførsel på huden, og efterlader huden duftfri.

Dette kan være godt at vide, inden man går i gang med Zinobel.

 

 

 
HVEM HAR GAVN AF PRODUKTERNE?
 
Alle voksne, mænd såvel som kvinder, der ønsker et sundt og velplejet udseende og udskydning/minimering af ældningstegn.
 

Mennesker, der dyrker udendørs aktiviteter.

 

Når man bevæger sig udendørs, udsættes man for sol, vind, varme-/kuldepåvirkninger og forurening, der kan få huden til at ældes, før den genetisk er bestemt til det.

 

Derfor er gode hudplejeprodukter ekstra vigtige for denne gruppe. Det gælder både sportsmennesker, naturmennesker, dig der elsker stranden og dig der går tur med hunden eller cykler på arbejde.

 

 

Mennesker med udfordret hud og f.eks. tør, moden eller sensitiv hud, kan have rigtig god gavn af produkternes fine egenskaber!

 

 

Praktisk er det, at de fleste Zinobel Organic Boost produkter kan anvendes til flere formål og hudtyper. Blot i forskellig mængde. Ligesom sund mad er sundt for alle. Men vi spiser ikke alle lige meget.

 

 

Mor med tør og moden hud og teenager med fedtet hud, kan f.eks. have gavn af nøjagtig samme sæt, nemlig Deep & Gentle Foaming Cleanser,  Instant Care Serum og  Day no. 1, – i forskellig mængde og på forskellige områder.
Se vejledning under de enkelte produkter.

 

 

Her kan du se, hvordan Zinobels grundlægger, Joan Arler, selv har brugt produkterne under sit kræftforløb.

 
FOREBYGGELSE ER VIGTIG:
Helt fra fødslen af har man indkodet i generne, hvornår ens hud vil begynde at gå i forfald. De elastiske stoffer samt vækst-  og forsvarselementer svinder ind efter 20 års alderen, og evnen til at binde væske mindskes. Huden bliver tyndere og mister sin elasticitet og rynker vil opstå, typisk i 40-50 års alderen.
 
Men desværre begynder dette ofte tidligere, end vi genetisk er bestemt til.
Solen er hudens værste fjende. Forestil dig en elastik der har ligget længe i en solfyldt vindueskarm. Den bliver slap og mør og mister sin elasticitet. Tilsvarende sker med huden når vi påvirkes af sol.
Ligeledes udtørres huden af kulde og vind. Og luftens forurening og baggrundsstrålingen slipper frie radikaler løs på huden, hvorved den nedbrydes.
 
Ødelæggelserne sker ikke fra den ene dag til den anden. Det sker over en lang årrække, startende i barndommen.
Derfor er det vigtigt at pleje sin hud fra en ung alder, altså længe før de første ældningstegn opstår, med plejeprodukter, der er sammensat, så de kan modvirke den såkaldte Photo-aging og anden påvirkning fra omgivelserne.
 
Organic Boost dag- og natcremer er perfekte til sart hud og moden hud. De er ikke beregnet til børn, det vil være at skyde over målet, men kan anbefales fra man er i tyverne.  Olierne, bodylotion og serum er fremragende til alle, også børn, hvis f.eks solskade er opstået.
 
Gode plejeprodukter giver ikke smuk hud alene.
En anden væsentlig faktor er livsstil, herunder tilstrækkeligt med væske, god søvn og sund mad.
Samtidig anbefales det at minimere solpåvirkning, rygning og alkoholforbrug.

Vi mener man skal betragte ældning som en naturlig proces, der gerne må kunne ses. Det er en del af livet at blive ældre. Men det gamle udtryk om at “ældes med ynder”, holder stadig for de fleste.

 

Se også: Zinobel og Anti-aging