DET SIGER BRUGERNE OM ZINOBEL ORGANIC BOOST

 
Her på siden vises et udsnit af brugernes mening om produkterne. Hvis du også gerne vil kommentere, eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til os på brugernesmening@zinobel.dk. Angiv venligst navn, by, stillingsbetegnelse og gerne alder.
Alle mails bliver besvaret og nogle af dem vil blive vist her. 
Venlig hilsen, Joan Arler 
 
Sofie Lassen-Kahlke, Skuespiller, København:
Jeg bliver så glad, når der er nogle, der tager initiativet til at lave et dansk, rent og tilmed sindssyg lækkert cremeprodukt. Det gør at man føler sig tryg, når man kommer det på huden.
 
Rikke Henriksen, 43 år, Kosmetolog, Herning:
Jeg har arbejdet som kosmetolog og med hudprodukter igennem mange år og har set mange og prøvet mange produkter. For ca. 6 mdr. siden fik jeg min hud scannet for at se dens tilstand. Derefter gik jeg i gang med Zinobel´s produkter…. dagcreme, natcreme, serum og ansigtsolien. Jeg har brugt disse produkter i ca. 4 mdr., også henover sommeren hvor jeg både var på ferie i sydens sol, og nød sommeren herhjemme. Herefter har jeg fået min hud scannet igen, – og HOLD DA OP, en overraskelse jeg fik af det resultat !!! Min hud var tydeligt forbedret. Den var blevet meget tykkere i overfladen, og cellefornyelsen var betydelig, – både hurtigere og kraftigere.
Jeg har fået en på opleveren med Zinobel. Hurtigt og super flot resultat! Jeg kan med god samvittighed og varmt anbefale disse produkter:)
 

Prinsesse Nathalie zu Sayn Wittgenstein, Danmarksmester dressur 2002, 2009 og 2012, EM, VM og World Cup finalist, OL medaljetager. (feb 2012):
Jeg har brugt produkterne fra Zinobel i et halvt år nu, og er meget glad for dem. Da jeg har meget sensibel og tør hud er det utrolig vigtigt for mig at bruge hudplejeprodukter, der beskytter og bevarer fugten i huden uden at fedte. Her i vinterkulden har jeg brugt olien og dagcremen og har slet ikke haft problemer med min hud, der ellers plejer at blive rød og irriteret. Jeg har netop været en tur i Australien, hvilket indebar klimaskift fra – 20 til + 35 grader, uden problemer for min hud. I Australien anvendte jeg dagcremen og solcremen, der beskytter effektivt mod solskoldning, samt natcremen. Og selv efter 43 timers rejse hjem i tør flyluft og til iskoldt vejr, opstod der hverken tørhed eller irritationer i huden. Så jeg er virkelig glad for at have fundet disse hudplejeprodukter, der fungerer så godt og i al slags vejr. 


Susanne Salminen, Cand. Merc., København, Match Race sejler, EM bronze 2010, OL-deltager 2012:
Som sejler er jeg dagligt udsat for meget sol og vind, derfor er min hud ofte tør og irriteret. Jeg har nu brugt Zinobel i en periode, og jeg kan mærke at min hud opfriskes hurtigere. Jeg har faktisk også fået nogle kommentarer med på vejen om, at min hud ser godt ud – det glæder jo! Jeg bruger Instant Care Serum og Day no. 1 Fruit 1-2 gange om dagen og Night no. 1 Rose om aftenen. Mine hænder er specielt udsatte i.f.m. min sport, og jeg er rigtig glad for at bruge Intense Repair Oil omkring neglebåndende eller blande den med en crème lige inden jeg skal sove. Jeg kan lide cremernes duft, der er mild og behagelig, og de påføres med god samvittighed, da alt er økologisk.


Lisbet Seierskilde, Cand. Merc., København, Int. Dressurrytter, Danmarksmester 2011, OL-deltager 2012:
Zinobel Organic Boost er nu mit foretrukne hudpleje mærke. Da jeg først fik tilbuddet om at prøve produkterne var jeg en anelse skeptisk, da jeg før har haft problemer med hudirritation ved brug af andre hudprodukter. Men Organic Boost har overrasket mig positivt. På grund af de mange timer jeg opholder mig udendørs, er jeg klar over, at jeg må tage mig ekstra godt af min hud. Med Organic Boost yder jeg selv en indsats for at passe på min hud, og jeg vil gerne anbefale produkterne til andre aktive mennesker, da jeg synes produkterne er lækre og af særdeles høj kvalitet, og så er de jo tilmed rene og økologiske.

 
Linnea Ericsson, berider, Fredensborg, int. Springrytter, Flere som år nr. 1 på den danske rangliste.
Cremerne fra Zinobel Organic Boost er virkelig gode. Jeg bruger dem hver dag med stor begejstring.
Der var begyndt at komme lidt små-rynker frem i mit ansigt, alt for tidligt synes jeg, og jeg er godt klar over at det skyldes megen udeaktivitet uden nok beskyttelse og genopbyggende næring til huden. Allerede efter få ugers brug af Organic Boost produkterne føltes min ansigtshud blødere, glattere og sundere. At produkterne er økologiske, parabenfri og ikke testet på dyr er et ekstra plus. Jeg er ikke i tvivl om, at det er disse produkter jeg vil bruge fremover.
 
Line Vedel Hansen, Tinglev, Sølvmedalje ved EM 2010, nu professionel golfspiller og vinder af European Ladies Tour runde 2012, nr. 1 i DK :
Som golfspiller er jeg rigtig meget udendørs og det er virkelig hårdt for huden. Nu er jeg begyndt at bruge Zinobel Organic Boost og er særdeles tilfreds med produkternes virkning, og at de er økologiske og fri for skadelige stoffer som parabener. Jeg føler virkelig at de giver min hud den pleje den har behov for. Ikke mindst solbeskyttelse er vigtig i min branche, og her er ansigtssolcremen fra Organic Boost serien helt unik og effektiv. Med mit store forbrug foretrækker jeg fysisk solfilter, da det skulle være sundest, og det passer jo perfekt med denne.
 
Lea Sonne, make-up artist, København:
Når jeg lægger make-up for skuespillere og andre til film, tv, musikvideoer og fotosessions, er det bedste udgangspunkt for et godt resultat at huden nedenunder make-up’en er sund. Hvis huden er for tør eller for fed, bliver resultat ikke ligeså godt. Derfor gør jeg meget ud af at anbefale mine kunder at pleje deres hud bedst muligt og med de rigtige produkter. Jeg har efterhånden testet flere hudplejeprodukter end jeg har tal på. Jeg har nu stiftet bekendtskab med Zinobel Organic Boost produkterne og jeg må sige, at det er noget af det bedste jeg har arbejdet med. Produkterne er økologiske, hvad jeg sætter stor pris på. De holder hvad de lover, de absorberes godt af huden og giver et flot og sundt udseende. – Det gør det noget nemmere at være make-up artist.
 
Lisa Knoblauch, lærer, Vejle, 47 år:
Jeg har for et par måneder siden tilfældigt fået købt en natcreme fra Zinobel…og jeg blev vildt begejstret for jeres produkt. Jeg har en sart hud der altid er tør og let rød, og jeg var derfor spændt på, om jeg kunne tåle jeres produkt…og det ku jeg… Min hud føles mættet og fugtet hele dagen, og jeg kan efter kort tids brug både mærke og se en forskel på min hud ..,..så nu har jeg købt både serum og ansigts olien, som iøvrigt er fantastisk på neglebånd, den heler tørre neglebånd med det samme…ja, så lutter thombs up herfra. Jeg ville ud over at fortælle om min begejstring for produktet høre, om I har tænkt på at lave en deodorant uden alt det farlige kemi…ville jeg se frem til med glæde.
 
Maja Bech Andersen, butiksassistent, Århus:
Jeg har anvendt ansigstsolien fra Zinobel Organic Boost i nogle måneder nu, mod dråbe psoriasis, som jeg er plaget af i form af pletter på hele kroppen. Mit tilfælde er ret alvorligt og kun meget stærk medicin (biologisk behandlet kemo) kan lindre det. Jeg har gennem tiden prøvet mange olier og cremer uden resultat, men med Organic Boost olien har jeg for en gangs skyld fundet noget der lindrer og bedrer symptomerne. Den får skallerne til at falde af og holder huden blød og smidig så jeg undgår smertefulde sår, der sprækker og bløder. Jeg er ikke lige så hårdt ramt i ansigtet. Her viser det sig mere i form af blussen og urenheder. Før brugte jeg salve med binyrebark hormon en gang om ugen for at holde problemerne i ansigtet nede. Nu får jeg samme resultat ved at smøre mig dagligt med dagcremen fra Organic Boost. Jeg synes det er fantastisk, at man kan opnå sådan et resultat med noget der ikke er medicin, men derimod naturlige sunde produkter.
 
Sissel Jørgensen, kontorelev, Kolding, 21 år:
Min hud er meget lys og fin og sart og der skal normalt ingen ting til at forstyrre den. Nu er jeg begyndt at bruge produkterne fra Zinobel Organic Boost og min hud har det så godt. Jeg er for ung til at have fået rynker, men med den type hud jeg har, ved jeg godt at jeg er særligt disponeret, og at det er vigtigt at forebygge. Derfor er det så dejligt, at jeg nu har fundet de perfekte hudpleje produkter for mig.
 
Ingelise Jellesen, jurist, Kolding:
Jeg har ikke været så god til at pleje min hud, som man måske burde. Især i betragtning af at jeg løber meget, inklusiv marathon, og det betyder jo, at huden påvirkes meget af vejrliget. Jeg synes også, at jeg var begyndt at få lige lovlig mange rynker i forhold til min alder (Jeg er i slutningen af fyrrene). Da jeg hørte om Zinobel Organic Boost produkterne, begyndte jeg at bruge dem. Efter godt en måned spurgte min børn ”Hvad har du gjort ved din hud mor, dine rynker er jo næsten væk”. – Sådan en besked indikerer, at man endelig har fat i den helt rigtige form for hudpleje!
 
Sandra A. B. Juhl, studerende (nanobiotech), 24 år, Ålborg: Min hud er meget svingende, og der skal ikke særlig meget til før den slår ud. En nat i byen kan gøre den træls og uren. Efter jeg er begyndt at bruge Organic Boost Instant Care Serum er min hud blevet meget flottere. Jeg bruger det direkte på urenhederne og nogle gange i hele ansigtet og det virker bare. Min hud slår ikke nær så meget ud som tidligere. Jeg er også meget glad for at bruge dagcremen.
 
Hanne Andersen, regnskabs- og logistics ansvarlig, Skanderborg:
Jeg kom til at se på nogle nyere fotos af mig selv, der klart afslørede det, som jeg ellers havde afvist som ”dårlig spejlkvalitet” – nemlig begyndende rynker i ansigtet, – alt for mange. Efter at have brugt hudplejeprodukterne fra Zinobel Organic Boost i nogle måneder kan jeg tydeligt se en forbedring. Helt markant. Tak for nogle rigtig gode kvalitetsprodukter.
 
Josephine Ploeg, butiksass., Vojens:
Jeg har problemhud og har altid haft det. Min hud er temmelig påvirket af hormoner og acne med tendens til pigmentforandringer. Nu har jeg i ca. en måned brugt ansigtsolien fra Zinobel Organic Boost om natten og serum om dagen. I starten kvitterede min hud med ekstra udbrud, men efter reaktionsperioden mærker jeg nu en rigtig god forandring. Min hud er ved at komme i balance, og der er sket en reduktion både i de små knopper og de røde plamager.
 
Sidsel Juhl, stud. Jur., 21, år, København:
Sidste år rejse jeg rundt i Kina. Formentlig p.g.a. af den store mængde smog i luften, blev min hud mere og mere ”træls”: kedelig farve og bumser, hvad jeg normalt ikke har problemer med. Jeg fik så en Zinobel Organic Boost dagcreme sendt over, for at beskytte og pleje min hud bedst muligt, og der gik ikke lang tid før mit ansigt var sig selv igen. Perfekt.
 
Amalie Christiansen, psykomotorisk terapeut, 22 år, København:
Jeg har en meget sart hud der utrolig nemt bliver tør. Jeg har prøvet alverdens cremer – dyre som billige – uden at finde det helt rigtige. Efter at havde prøvet Zinobels dag- og nat creme kan jeg mærke på min hud, hvordan det gavner. Jeg har ikke længere tør hud og ikke længere det rødlige skær i ansigtet. Jeg er glad for at investere i min hud med disse produkter, da jeg kan mærke og se så positive resultater.