Geografi
Betingelserne gælder for Danmark ekskl. Fæøerne og Grønland. Zinobel sender kun varer til adresser i Danmark.


Priser
Alle priser er i danske kroner og er inkl. 25 % moms og de i dag gældende afgifter. Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer. Priserne er ekskl. leveringsomkostninger. Din bestilling tillægges leveringsomkostninger efter gældende takster afhængig af ordrestørrelse. Du kan løbende følge leveringsomkostningerne under din bestilling.


Betaling
Vi tilbyder betaling med Dankort/VISA-Dankort og Mastercard.
Betaler du med Dankort/VISA-Dankort eller Mastercard vil betalingen først blive trukket på din konto, når vi afsender dine vare. Når betalingen er godkendt sender vi dig en e-mail med købs information.
 

Ordrebekræftelse
Når vi har modtaget din bestilling, vil du modtage en e-mail som bekræfter din ordre. Ordrebekræftelsen indeholder bl.a. dit ordrenummer og den samlede pris. Bemærk venligst at denne kun er en bekræftelse på, at ordren er modtaget hos os.

 
Levering
Vi afsender varen 1-3 hverdage efter indbetaling er registreret.  Afhentning i pakkeshop kan ske inden for 8 dage. Hvis modtager ikke reagerer, sendes pakken retur. Vi sender den gerne frem igen for kundens regning.
 

Transportskader
Eventuelle reklamationer over transportskader bedes rettet til fragtføreren (postbud eller chauffør) ved modtagelsen. Ved kvittering for modtagelsen, skal du på fragtbrevet påtegne, at pakken er transportskadet og derefter kontakte os.
Hvis skaden ikke kunne konstateres udvendig på pakken og derfor først opdages efter levering, kontaktes Zinobel inden for 3 dage.


Fortrydelsesret
Ved køb af varer på internettet har du ifølge forbrugeraftaleloven som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret. Derfor skal du, hvis du fortryder købet, kontakte os inden 14 dage efter modtagelsen af varen. Varer returneret uden forudgående aftale refunderes ikke. Eventuel tilbagebetaling af købesum vil være eksklusiv eventuelle leveringsomkostninger. Varen skal returneres i samme stand og emballage, som du modtog den, d.v.s ubrugt; Airles beholderne må ikke være “pumpet op”.

 
Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale og handle med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Vi behandler dine oplysninger fortroligt og kun til eget brug.
Personoplysningerne registreres hos Zinobel og opbevares i fem år efter sidste handel, hvorefter oplysningerne slettes. 
Den dataansvarlige på zinobel.dk er Zinobel. 
Som registreret hos Zinobel har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@zinobel.dk.