Zinobel produkter hyben gær Ingredienser

 

 

INGREDIENSERNE

ORGANIC BOOST ER UNIKT

Det adskiller sig fra mange andre produkter ved at, der her tilbydes nyeste knowhow inden for anti-aging teknologi, hånd i hånd med økologien. Og i koncentreret form.

 

 

MEGET HØJT NIVEAU AF AKTIVSTOFFER

Hovedparten af produkterne er karakteriseret ved:

  • Meget højt indhold af aktiv stoffer – ca. 60-100%
  • Meget højt indhold af økologiske ingredienser – 86-100% af planteindhold
  • Meget høj andel af dokumenterede celleregenerende/ældningshæmmende ingredienser

”Høj koncentration og synergi er nøglen”

 

SYNERGI

Via kombinationen af ingredienser tilstræbes det at opnå størst mulig synergieffekt. Dvs. vi udnytter at nogle stoffer øger optagelsen af andre, ligesom vi f.eks tilstræber at øge collagendannelsen ved at tilføre flere samarbejdende boostere og byggesten.

 

CELLE-REGENERERENDE INGREDIENSER

Stimulerer cellernes reparation, regenerering og dannelse af de vigtige elastiske dele i huden, først og fremmest collagen. Herved føles huden forynget, og ældningstegn hæmmes.

 

 

ANTIOXIDANTER

”Beskyttere” der neutraliserer ødelæggende frie radikaler fra forurening og stråling, og gør dermed huden mere modstandsdygtig over for ældningsprocesser.

 

 

FUGTBEVARENDE INGREDIENSER

Beskytter huden mod at udtørre og falde sammen i linjer/rynker.

 

DE ØKOLOGISKE BASEOLIER

Olier er generelt meget fugtbevarende. Men mange af dem har også kvaliteter i form af beskyttende antioxdanter, vitaminer og andre næringsstoffer.
De fleste af de anvendte olier trænger hurtigt ned i huden, f.eks. vores hovedolie fra hyben. Dvs. de arbejder i de dybere lag uden at fedte på overfladen.
Alle vores basis olier er økologisk certificerede. De er desuden koldpressede og uraffinerede. Herved bevares næringsstofferne bedst muligt. (Dog er boragoolien oprenset).

ØKOLOGISK HYBENOLIE
Hyben er hovedolien i Zinobels produkter. Den har et ekstremt højt antioxidantniveau, der sammen med det fineste vitamin A og C medvirker til maksimal regenerering og bevaring af hudens elasticitet. Hæmmer ar og solskader, herunder fine liner og pigmentforandringer. Hyben har en bred fedtsyreprofil og indholder bl.a. omega 3. Omega 3 er en meget vigtig, men også meget sart fedtsyre med kort holdbarhed i de fleste olier. Men i hyben holder den længere, formentlig p.g.a. af beskyttelse fra de mange antioxidanter.

ØKOLOGISK GRANATÆBLEOLIE
Stærk antioxidant og antiinflammatorisk effekt. Rig på sin egen specielle fedtsyre, punicinsyre og vitamin K. Beskytter huden mod photo-aging og understøtter produktionen af collagen. Regenererende og antages at modvirke karsprængninger p.g.a indholdet af K vitamin.

ØKOLOGISK MACADAMIANØDDEOLIE

Med det højeste niveau af omega 7 fedtsyre, svarende til hudens eget fedtstof (sebum), der normalt reduceres med alderen. Den har et højt indhold at et specielt beskyttende derivat af vitamin E. Medvirker også til at transportere andre næringsstoffer ned i huden.
Nærende, beskyttende og blødgørende og perfekt til sart hud.
Macadamiaolie er en gevinst for huden, men den har en særpræget nøddeduft, som man lige skal vænne sig til.

ØKOLOGISK GULERODSOLIE
Anbefales især til moden, tør, sensitiv eller solskadet hud. Beskyttende og opstammende og modvirker solskader. Kraftig antioxidant-effekt fra vitamin B, C og E og specielt en lang række carotenoider, som der er identificeret over 600 forskellige typer af i naturen. Gulerodsolie har naturligt solfilter, som kan variere meget fra høst til høst.

ØKOLOGISK AVOKACADOOLIE
Plejende, beskyttende regenererende og meget fugtbevarende. Avocado har et højt indhold af bl.a lecitin, carotenoider, vitamin A, B, D og E.
I den uraffinerede avocadoolie er der bevaret en høj koncentration af næringsstoffer. Men olien ødelægges let af lys, p.g.a. det høje indhold af klorofyl.
Derfor findes denne kun i vores natcremer, hvor den understøtter nattens anti-aging proces.

 

ØKOLOGISK JOJOBAOLIE
Blødgørende og beskyttende. Indeholder sebum identiske fedtstoffer og fedtsyren mysteric acid, der har helende og antiinflammatorisk effekt og desuden giver svag naturlig solbeskyttelse.

 

ØKOOGISK BORAGOOLIE
Har et højt niveau af gammalinolensyre (GLA= 20-24%), som kroppen behøver for at danne prosteglandiner. Mangel på disse hæmmer cellernes næringstilførsel, gør huden mere lysfølsom og fører til for tidlig ældning.
En stærk brik til nattens regenerering.

 

ØKOLOGISK SESAMOLIE
En mild blødgørende og fugtgivende olie med højt niveau af flerumættede fedtsyrer og vitamin E samt B vitaminer. Hæmmer frie radikaler og danner en barriere på huden, der virker som svag naturlig solbeskyttelse.

ØKOLOGISK TISELOLIE
Indeholder op til 80 % linoleic syre, en essentiel omega-6 fedtsyre, der spiller en vital rolle i hudens vedligeholdelse.

ØKOLOGISL ARGANOLIE
En mild E-vitamin-rig olie med en spændende historie. Beskyttende og blødgørende for kropshuden. Også velegnet til håret.

ØKOLOGISK ALOE VERA BARBADENSIS
Gelen indeholder ca. 75 aktive stoffer, der i over 1000 år har gjort Aloe Vera til en yderst eftertragtet medicinsk plante. Der forskes løbende i Aloe Veraens lindrende og helende (= celleopbyggende) egenskaber.
Vores Aloe Vera er håndforarbejdet og koldpresset. Kun den inderste gel er med, og man har undgået det gule stof (aloin) der sidder tæt på skallen, og kan give overfølsomhedsreaktioner. Den er nænsomt tørret ved stuetemperatur inden transport og slimmet op igen lige før brug. Herved bevares næringsstofferne bedst muligt.

 

 

SPECIAL EKSTRAKTER

BETA-GLUCAN FRA GÆR
Et flagskib i Zinobels produkter! 
Betaglucan 1,3/1,6 udvindes fra cellevæggen af gær og kan stimulere immuncellerne til øget aktivitet og indirekte til produktion af forstadier til collagen. Her ligger det i mikrostørrelse (CM-form), der muliggør maksimal optagelse. Desuden er det bundet til magnesium, hvilket gør det ekstra effektivt.
Det har opbyggende og beskyttende virkning. Forsøg viser markant øget hydrering af huden efter blot få ugers brug, minimering af fine linjer og øget elasticitet.  Det understøtter huden på alle parametre. Især moden hud og udfordret hud har rigtig god gavn af denne type beta-glucan.
Desuden fungerer beta-glucan som prebiotica, d.v.s. som foder til hudens mikroflora.

 

“Vindruekerneekstrakt er rødbrunt

og er med til at give Instant Care Serum sin karakteristiske farve.”

 

VINDRUEKERNEEKSTRAKT (må ikke forveksles med vindruekerneolie).
Med højt indhold af proanthocyanidiner, som er meget stærke antioxidanter fra det røde farvestof i vindruer.
Ekstremt effektiv til neutralisering af skadelige stoffer samt opbyggende og opstrammende. Hæmmer enzymer, der ellers vil ødelægge de vigtige byggesten, collagen, elastin og hyaluronsyre i huden.  Vindruekerneekstrakt fungerer også som anti-irritant, dvs. virker beroligende på huden. 

Dette ekstrakt stammer fra hvide druer. De hvide druer gemmer nemlig farven med alle de aktive stoffer, vi ønsker, i kernerne, i stedet for at sende dem ud i frugtkødet, som de røde druer gør!

 

”Vand er noget man drikker. Det optages ikke gennem huden. Derimod kan visse ingredienser hjælpe med at binde det i huden, f.eks. hyaluronsyre”

HYALURONSYRE (hydrolyseret)
Det fantastiske stof, der kan binde vand op til 1000 gange sin egen vægt. Findes naturligt i bl.a. vores led, øjne og hud. 
Er i særdeles effektiv grad med til at binde fugt i huden og dermed minimere rynkedannelse.
Her i lille molekylstørrelse, med høj optagelighed.
Der er forskel på hyaluronsyre. De allermindste partikler trænger godt ind, men er dårlige til at binde væske. Meget store partikler trænger ikke ind, men lægger sig oven på huden. Vi bruger den optimale størrelse (50 KDa), der både trænger godt ned i huden og binder fugten godt.
Der er høj koncentration af hyaluronsyre i Zinobels serum, dag– og natcremer.

 

”Vidste du, at collagen ikke kan optages gennem huden, fordi molekylerne er alt for store? Det dannes af den mad du spiser!
Det naturlige collagen i huden kan boostes af gode hudplejeingredienser, f.eks. visse peptider.”

PEPTIDER
er små aminosyrerkæder /proteindele, der virker som igangsættende byggemateriale og stimulerer vækstfaktor i huden. Via deres collagen boostende virkning øger de også hudens hydreringsevne.

 

VITAMINER

”Vidste du at vitamin E findes naturligt i alle planteolier, for at beskytte mod harskning?
Men der er stor forskel på hvor meget E vitamin, der er i olierner.”

Vitamin A, C og E, kroppens naturlige og livsvigtige antioxidanter, der beskytter vores celler. Disse er tilsat ekstra i flere af Zinobels produkter.

 

Udover de tilsatte vitaminer, er der et naturligt indhold af vitaminer i de anvendte planteolier og ekstrakter:
Vitamin A, B, C, E og K.

 

Vitamin E beskytter primært og rigtig godt mod angreb og nedbrud fra frie radikaler.
Vitamin A virker desuden exfolierende og stimulerer huden til dannelse af nye celler og øger hudens elasticitet.

Vitamin C indgår også som en vigtig brik i bindevæv/collagen produktionen.
Betacaroten, en kraftig antioxidant, der også er forstadie til vitamin A.

Vitamin K virker koagulerende, og nogle eksperter mener, at den kan medvirke til at hæmme mørke rande og karsprængninger.


ANDRE NATURLIGE PLANTEEKSTRAKTER

GURKEMEJE
Har via sit høje indhold af curcumin en stærk anti-inflammatorisk effekt.

VILDÆBLEEKSTRAKT
Indeholder beskyttende antioxidanter og har en blødgørende og fugtgivende virkning på huden.

SQUALANE
Et koncentrat udvundet af oliven, – er identisk med hudens eget sebum (fedtstof). Virker smidiggørende og som transportmiddel for andre fedtopløselige stoffer.

ISOP
Alpeplanten Isop er kendt for sine rensende, antiseptiske, beroligende og opstrammende egenskaber.

MORGENFRUE
Indeholder antioxidanter, der beskytter huden og virker antiinflammatorisk, rensende og beroligende.

AGURK
Med sine hudvenlige mineraler og antioxidanter, virker agurken både lindrende, beroligende, balancerende og fugter hudens overflade.

KORNBLOMST
Rensende, beroligende og antiinflammatorisk.

GRAPEFRUGT

Kendt for sin rensende, antiinflammatoriske og antimikrobielle effekt.

 

APPELSIN
Kendt for at virke opfriskende og stimulere blodcirkulationen i huden.

PEBERMYNTE
Kølende, forfriskende og antimikrobiel.

STJERNEANIS
Forskning tyder på at stjerneanis har rigtig gode effekter mod inflammation, bakterier, virus og svampeangreb. Samtidig har den antioxidant effekt. På den baggrund anses den for at beskytte huden mod toksiner og eksterne forurenende emner og hæmme ældningstegn, herunder pigmentforandringer.
I Zinobels produkter anvendes stjerneanis primært som naturlig duft og konservering.

EUCALYPTUS
Anses for at være både antibakteriel, antiinflammatorisk, antiseptisk, antiviral og opstrammende.

SHEASMØR
Kendt for sin blødgørende og fugtbevarende virkning.