Her har vi fornøjelsen at præsentere zinobels sponsorater. De er blevet til efter at de 3 kvinder har testet produkterne grundigt i en periode med positive resultater.
Kig ind på deres websider og få mere information om dem, hver især, og deres sport.Lisbet Seierskilde, Stud. Cand. Merc., København,
Int. Dressurrytter, Danmarksmester 2011
www.lisbet-seierskilde.dk


Lisbets mening om Zinobel Organic Boost:
"Zinobel Organic Boost er nu mit foretrukne hudpleje mærke. Da jeg først fik tilbuddet om at prøve produkterne var jeg en anelse skeptisk, da jeg før har haft problemer med hudirritation ved brug af andre hudprodukter. Men Organic Boost har overrasket mig positivt. På grund af de mange timer jeg opholder mig udendørs er jeg klar over, at jeg må tage mig ekstra godt af min hud. Med Organic Boost yder jeg selv en indsats for at passe på min hud, og jeg vil gerne anbefale produkterne til andre aktive mennesker, da jeg synes produkterne er lækre og af særdeles høj kvalitet, og så er de jo tilmed rene og økologiske."

 
Linnea Ericsson, berider, Fredensborg, int. Springrytter,
Nr. 1 på den danske rangliste 2011

www.linneaericsson.com

Linneas mening om Zinobel Organic Boost:
"Cremerne fra Zinobel Organic Boost er virkelig gode. Jeg bruger dem hver dag med stor begejstring.
Der var begyndt at komme lidt små-rynker frem i mit ansigt, alt for tidligt synes jeg, og jeg er godt klar over at det skyldes megen udeaktivitet, uden nok beskyttelse og genopbyggende næring til huden. Allerede efter få ugers brug af Organic Boost produkterne føltes min ansigtshud blødere, glattere og sundere. At produkterne er økologiske, parabenefri og ikke testet på dyr er et ekstra plus. Jeg er ikke i tvivl om, at det er disse produkter jeg vil bruge fremover."


Line Vedel Hansen, Tinglev, professionel golfspiller,
Sølvmedalje ved EM 2010
www.linevedel.dk

Lines mening om Zinobel Organic Boost:
"Som golfspiller er jeg rigtig meget udendørs og det er virkelig hårdt for huden. Nu er jeg begyndt at bruge Zinobel Organic Boost og er særdeles tilfreds med produkternes virkning, og at de er økologiske og fri for skadelige stoffer som parabener. Jeg føler virkelig at de giver min hud den pleje den har behov for. Ikke mindst solbeskyttelse er vigtig i min branche, og her er ansigtssolcremen fra Organic Boost serien helt unik og effektiv. Med mit store forbrug foretrækker jeg fysisk solfilter, da det skulle være sundest, og det passer jo perfekt med denne."