Organic Boost henvender sig til den moderne intelligente forbruger, der vælger hudpleje med fornuften, mere end med følelserne.
Hvem kan ikke tiltrækkes af dragende dufte og flotte emballager pakket ind lag på lag?, - men som hverken gavner hud eller miljø?
Hos os er det INGREDIENSERNE der tæller. De mest aktive ingredienser dufter ikke nødvendigvis dejligt (ligesom effektiv medicin ikke nødvendigvis smager godt), og jo mere der er af dem jo mere kan man ane deres duft, - naturlig duft, som forsvinder i løbet af få minutter efter påførsel på huden, og efterlader huden duftfri.
 
 
HVEM HAR GAVN AF PRODUKTERNE?

Alle voksne, mænd såvel som kvinder, der
ønsker et sundt og velplejet udseende og minimering af rynkeforekomst.

Mennesker, der dyrker udendørs aktiviteter.
Når man bevæger sig udendørs, udsættes man for sol,
vind, varme-/kuldepåvirkninger og forurening, der kan få
huden til at ældes før den genetisk er bestemt til det.
Derfor er gode hudplejeprodukter ekstra vigtige for
denne gruppe.
 
FOREBYGGELSE ER VIGTIG:
Helt fra fødslen af har man indkodet i generne, hvornår ens hud vil begynder at gå i forfald. De elastiske stoffer samt vækst-  og forsvarselementer svinder ind efter 20 års alderen, og evnen til at binde væske mindskes. Huden bliver tyndere og mister sin elastisitet og rynker vil opstå, typisk i 40-50 års alderen.
 
Men desværre begynder dette ofte tidligere end vi genetisk er bestemt til.
Solen er hudens værste fjende. Forestil dig en elastik der har ligget længe i en solfyldt vindueskarm. Den bliver slap og mør og mister sin elastisitet. Tilsvarende sker med huden når vi påvirkes af sol.
Ligeledes udtørres huden af kulde og vind. Og luftens forurening slipper frie radikaler løs på huden, hvorved den nedbrydes.
 
Ødelæggelserne sker ikke fra den ene dag til den anden. Det sker over en lang årrække, startende i barndommen.
Derfor er det vigtigt at pleje sin hud fra en ung alder, altså længe før de første rynker opstår, med plejeprodukter der er sammensat så de kan modvirke den såkaldte Photo-aging og anden påvirkning fra omgivelserne.
 
Organic Boost dag- og natcremer er perfekte til sart hud og moden hud. De er ikke beregnet til børn, det vil være at skyde over målet, men kan anbefales fra man er i tyverne.  Olierne og serum er fremragende til alle, hvis solskade er opstået.
 
Gode plejeprodukter giver ikke smuk hud alene alene.
Andre væsentlige faktorer er tilstrækkeligt med vand, god søvn og sund mad.
Samtidig anbefales det at minimere solpåvirknig, rygning og alkoholforbrug
 
ORGANIC BOOST OG ALLERGI:
Enkelte af vore produkter f.eks. Day no. 1 Fruit og Night no. 1 Rose er tilsat dufte i form af naturlige duftende olier i små mængder. Selv om duftene er naturlige, er der risiko for, at de kan fremkalde gener hos allergikere, som derfor bør vælge de neutrale produkter i serien.

Selv de neutrale produkter kan ikke garanteres helt ”allergi-sikre”, idet de er sammensat af mange forskellige naturprodukter, der hver især indeholder en lang række bio-stoffer. Det store udbud af næringsstoffer fra naturen er med til at give produkterne deres fremragende egenskaber, men betyder altså også, at der er større chance for at møde et stof, man ikke kan tåle, hvis man er allergisk disponeret.