Organic Boost henvender sig til den moderne intelligente forbruger, der vælger hudpleje med fornuften, mere end med følelserne.
Hvem kan ikke tiltrækkes af dragende dufte og flotte emballager pakket ind lag på lag?, - men som hverken gavner hud eller miljø?
Hos os er det INGREDIENSERNE, der tæller. Her får du et meget højt indhold af gode aktive ingredienser for huden.

De mest aktive ingredienser dufter ikke nødvendigvis dejligt (ligesom effektiv medicin ikke nødvendigvis smager godt), og jo mere der er af dem jo mere kan man ane deres duft, - naturlig duft, som forsvinder i løbet af få minutter efter påførsel på huden, og efterlader huden duftfri.
Dette kan være godt at vide inden man går i gang med Zinobel.
 
 
HVEM HAR GAVN AF PRODUKTERNE?

Alle voksne, mænd såvel som kvinder, der
ønsker et sundt og velplejet udseende og udskydning/minimering af ældningstegn.

Mennesker, der dyrker udendørs aktiviteter.
Når man bevæger sig udendørs, udsættes man for sol,
vind, varme-/kuldepåvirkninger og forurening, der kan få
huden til at ældes før den genetisk er bestemt til det.
Derfor er gode hudplejeprodukter ekstra vigtige for
denne gruppe.

Mennesker med udfordret hud og f.eks. tør, moden eller sensitiv hud, kan have rigtig god gavn af produkternes fine egenskaber.

 
FOREBYGGELSE ER VIGTIG:
Helt fra fødslen af har man indkodet i generne, hvornår ens hud vil begynder at gå i forfald. De elastiske stoffer samt vækst-  og forsvarselementer svinder ind efter 20 års alderen, og evnen til at binde væske mindskes. Huden bliver tyndere og mister sin elasticitet og rynker vil opstå, typisk i 40-50 års alderen.
 
Men desværre begynder dette ofte tidligere end vi genetisk er bestemt til.
Solen er hudens værste fjende. Forestil dig en elastik der har ligget længe i en solfyldt vindueskarm. Den bliver slap og mør og mister sin elasticitet. Tilsvarende sker med huden når vi påvirkes af sol.
Ligeledes udtørres huden af kulde og vind. Og luftens forurening og baggrundsstrålingen slipper frie radikaler løs på huden, hvorved den nedbrydes.
 
Ødelæggelserne sker ikke fra den ene dag til den anden. Det sker over en lang årrække, startende i barndommen.
Derfor er det vigtigt at pleje sin hud fra en ung alder, altså længe før de første ældningstegn opstår, med plejeprodukter, der er sammensat, så de kan modvirke den såkaldte Photo-aging og anden påvirkning fra omgivelserne.
 
Organic Boost dag- og natcremer er perfekte til sart hud og moden hud. De er ikke beregnet til børn, det vil være at skyde over målet, men kan anbefales fra man er i tyverne.  Olierne, bodylotion og serum er fremragende til alle, også børn, hvis solskade er opstået.
 
Gode plejeprodukter giver ikke smuk hud alene.
En anden væsentlig faktor er livsstil, herunder tilstrækkeligt med væske, god søvn og sund mad.
Samtidig anbefales det at minimere solpåvirknig, rygning og alkoholforbrug.

Vi mener man skal betragte ældning som en naturlig proces, der gerne må kunne ses. Det er en del af livet at blive ældre. Men det gamle udtryk at "ældes med ynder", holder stadig for de fleste.

 
ORGANIC BOOST OG ALLERGI:
Nogle af vore produkter f.eks. Day no. 1 Fruit og Night no. 1 Rose er tilsat duft/parfume i form af naturlige eller naturidentiske duftende olier i små mængder. Selv om duftene er naturlige, eller uden kendte allergener, er der risiko for, at de kan fremkalde gener hos allergikere, som derfor bør vælge de neutrale produkter i serien.

Selv de neutrale produkter, helt uden parfume, kan ikke garanteres 100%  ”allergi-sikre”, idet de er sammensat af mange forskellige naturprodukter, der hver især indeholder en lang række bio-stoffer. Det store udbud af næringsstoffer fra naturen er med til at give produkterne deres fremragende egenskaber, men betyder altså også, at der er større chance for at møde et stof, man ikke kan tåle, hvis man er allergisk disponeret.

Mange ønsker produkter med lidt duft, andre ønsker det ikke.
Zinobel tilbyder denne valgmulighed for flere produkter.

Facts:
* Ca. 4% af den danske befolkning lider af parfumeallergi.
* Al dufttilsætning skal i henhold til EU lovgivning deklareres som parfume på emballagen, også selv om det drejer sig om naturlige æteriske olier eller dufte uden kendte allergener. 
* 26 duftstoffer, som vides at kunne fremkalde allergi hos disponerede, skal deklareres på emballagen. - En god guide for allergikere.

Det kan være en jungle for brugerne at finde ud af, da ikke alle firmaer lever op til lovgivningens krav.